NIEUW: ATELIERS FREESTYLE

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Lucca & Adam

15 september van 18h-20h

Ondertussen kent iedereen Lucca als vaste waarde binnen het team. Deze keer neemt hij iemand van zijn crew mee om jullie twee uur lang te begeleiden in het ontdekken van hun universum: Freestyle HipHop .

Jonzy

3 oktober & 17 november 19h – 20h

Je m’appelle Jonzy.

Je suis un adepte des univers et de la nouveauté.

J’aime créer et partager mes connaissances et mes expériences.

En terme chorégraphique, j’ai un style musical et surtout fun.

Je mettrais toujours en priorité l’amusement avant la performance.

J’ai fais plusieurs concours chorégraphique en duo ou en team mais je me suis perfectionné dans le monde du freestyle qui m’a permis d’aiguiser mon style et ma personnalité en tant que danseur.

Je voyage beaucoup à travers le monde ( plus particulièrement l’Europe) pour faire plusieurs concours de danse.

Je vais enseigner la capacité à être sois même, danser en s’amusant tout en inculcant des techniques propres au hiphop et des stratégies en terme de compétition.

Jam met Deevo & Benji

TO BE EXPECTED JAARDEEL 2

Deevo & Benji, gekend als onze getalenteerde leraars breakdance kijken er al naar uit samen een jam-sessie te geven. Hieronder een impressie van de vorige editie met live DJ Sinnerman .

PRAKTISCHE INFO

De ateliers staan open voor iedereen.Alle stijlen zijn welkom en vormen zelfs een meerwaarde.We vertrekken vanuit freestyle om onze eigenheid als danser te ontwikkelen.

De verschillende leraars staan te trappelen om iedereen hierin mee te nemen! Ze vinden het zo uniek dat er veel dansers ook de eerder technische stijlen (ballet, jazz, modern) volgen omdat dit een rijkdom aan bewegingsvocabulaire biedt waarmee jullie je zeker zullen onderscheiden.

Zo benieuwd wat een authentieke mix deze combinatie in jullie zal bovenhalen ! Ook niet dansers zijn meer dan welkom om de danser in zichzelf te ontplooien .

Maak vrienden, familie, … warm om mee te komen dansen en experimenteren in een ontspannen en gezellige sfeer!!

OPTIE 1

Je kan deze losse ateliers volgen na inschrijving

 

OPTIE 2

Niet extra in te schrijven/te betalen als je al ingeschreven bent voor breakdance of intensive training élan. We verwachten je in deze ateliers om nieuwe werelden te ontdekken!!
Let op: hou goed de data en uren in het oog.

Als het freestyle is, is dit in de plaats van de les breakdance en kan het uur verschillen.

Beide groepen breakdance volgen de les freestyle samen.

Locatie: Regenboog Kessel-Lo